> ИлюстрацияЕто какво споделя дамата за преживяния лично от нея стрес:Искам

...
> ИлюстрацияЕто какво споделя дамата за преживяния лично от нея стрес:Искам
Коментари Харесай

Варненка: Маскирани хлапета нападат жени в колите им, правят се на батки

 > Илюстрация
Ето какво споделя дамата за преживяния лично от нея стрес:

" Искам да споделя и предупредя водачите във Варна за новата рискова мода при децата. Днес я претърпях и защото не бях наясно какво ме чака, бях шокирана. Може би, когато човек е осведомен авансово защо става въпрос, ще е по-адекватен в реакциите си от мен.

Две деца момчета, на забележима възраст сред 10-12 години, с маски на лицата застават пред колата, тъй че да спреш колата, отварят десните порти, стартират да приказват несвързани нелепости, вършат се на батки, пипат по копчетата на колата - отварят затварят прозорци и други Предполагам, че стопират единствено дами, които са сами в колите. Преди това, пред мен имаше спряла кола и тези деца се бяха подпрели на вратите й - мислех че някой си взема или води децата на учебно заведение. Това се случи на дребните улички зад учебно заведение " Стефан Караджа ". След като предната кола потегли и аз естествено потеглих. Тогава двамата пикльовци ми застанаха пред колата.

Не зная дали го вършат за смешка или за кражба, само че защото аз си дръпнах чантата преди дребния да успее да отвори напълно вратата, а на задната седалка нямаше нищо оставено, нямаше какво да вземат и по тази причина се правеха на забавни.

С този пост насочвам и зов към всички родители: " Моля Ви, обръщайте внимание на децата си и говорете с тях, по какъв начин си изкарват времето до момента в който вие сте на работа. Ясно е че всички сме ангажирани, само че това не е опрощение да отглеждаме безконтролно и пошло потомство. Да не приказваме, че в случай че някой водач е заплеснат сега може да станат и плачевни произшествия.

Подаден е сигнал на 112. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР